Schumacher nincs ágyhoz kötve és nem gépek tartják életben

Ezt állítja a Daily Mail egyik újságírója, bár hivatalos forrása neki sincs. Az utóbbi időben mindenesetre egyre több - igaz vagy sem - infó lát napvilágot a Forma-1 hétszeres világbajnokáról.

Fotó: Mirror

Érdekes cikket jelentetett meg Jonathan McEvoy, a Daily Mail újságírója, amelyben arról számolt be, hogy a 2013 decemberében súlyos síbalesetet szenvedő Michael Schumachert nem gépek tartják életben, a Forma-1 legendája svájci otthonában él feleségével, sőt, még csak nem is egy külön, a felépüléséhez kiépített szobában, hanem vele együtt, a család nappalijában.

McEvoy azt is hozzáteszi, hogy bár a legenda nincs ágyhoz kötve, rendszeres ápolást igényel, amelynek heti költsége mintegy 18 millió forintnak felel meg, de a korábbi sajtóhírekkel ellentétben nem igaz, hogy Mallorcára vagy az Egyesült Államokba szállították volna külön kezelésre.

Síbalesete óta nem kaptunk ennyi információt Schumacherről

A Nemzetközi Automobil Szövetség jelenlegi elnöke, a Forma-1-ben szereplő Ferrari csapat egykori csapatfőnöke különleges infót osztott meg a hétszeres világbajnokról. A Forma-1 rekordbajnoka öt évvel ezelőtt szenvedett végzetesnek tűnő síbalesetet Franciaországban, azóta többen keltették már halálhírét is, hiszen a nagyközönség azóta sem tud szinte semmit az állapotáról.

Schumacher január 3-án tölti be ötvenedik életévét, ennek apropóján a Ferrari maranellói múzeumában külön kiállítást nyitnak a legenda tiszteletére.

Hivatalos forrás persze nem támasztja alá a McEvoy által leírtakat, mindenesetre talán bizakodásra adhat okot, hogy egyre több információ lát napvilágot a hétszeres világbajnokról. Az utolsó hivatalos tájékoztatást Felix Damm ügyvéd tette közzé még 2016-ban, ő akkor arról számolt be, hogy Schumacher nem tud járni.

1
https://forma-1.blogstar.hu/./pages/forma-1/contents/blog/66482/pics/lead_800x600.jpg
Ferrari,Forma 1,Michael Schumacher
 
Feliratkozás blogértesítőre

Ha mindennap szeretnél értesülni a legfrissebb bejegyzésekről, akkor iratkozz fel a blogértesítőre.

Feliratkozom

Hozzászólások

A bejegyzésre 1 db hozzászólás érkezett!
Hát, így van ez 2018-12-19 14:15:45
Szeretettel "üdvözlöm" a blogstar legújabb - bulvárosodás felé hajló - semmitmondó cikkecskéjét !!!!
Ez a cikk körülbelül azt a benyomást kelti >>>>>> valami rémlik: egyszer, talán találkoztam valakivel, aki elmesélte, hogy ő mástól úgy hallotta, hogy volt aki majdnem látta, de nem az volt !!!!!
Mi ez ?!
Ilyen cikket utoljára - még a nagy olvadás előtt - a 24.hu nevezetű, "rendkívül igényes" portálom olvastam !!!!
Hagyjuk már ezt a bulvárosodás nevű marhaságot a liberálbolsevik médiának !!!! Ide nem való ez !!!!!
Válaszolok

Ezeket a cikkeket olvastad már?