A Ferrarinál már csak a jövőre koncentrálnak

Dorogi László

Elsőként a maranellóiak jelölték meg a 2019-re megálmodott autójuk bemutatásának időpontját, amelyet három nappal az előszezoni tesztek előtt lepleznek majd le.

Az olaszok azt szeretnék, ha ebből a szemszögből figyelné őket a mezőny jövőre. (Fotó: formula1.com)

Az olasz istállónak több mint egy évtizede nem sikerült győztes autót építenie és az sem csoda, hogy gyorsan maguk mögött szeretnék tudni a 2018-as évet, hiszen Sebastian Vettel csak a szezon első felében tudta megszorítani Lewis Hamiltont és a Mercedest, végül reális esélye nem volt a bajnoki cím elhódítására.

Azt már tudjuk, hogy a következő idénynek új társat kap maga mellé a négyszeres német világbajnok, a feltörekvő monacói pilóta, Charles Leclerc kap lehetőséget a bizonyításra a Ferrarinál, de vajon ezúttal sikerül-e végre egy a bajnoki címre valódi esélyekkel pályázó kocsit összetákolni? Erre a kérdésre aligha kaphatjuk meg a választ, de az már biztos, hogy 2019. február 15-én fogják bemutatni az új reménységet.

A maranellóiak Project 670-re keresztelték legújabb fejlesztésüket és természetesen - a többi csapathoz hasonlóan - már egy ideje ügyködnek a tervezésén és kivitelezésén. Mindössze nyolc hetet kell várnunk rá, hogy mi is megtekinthessük, mire jutottak.

Címkék: Ferrari, Forma 1
https://forma-1.blogstar.hu/./pages/forma-1/contents/blog/66305/pics/lead_800x600.jpg
Ferrari,Forma 1
 
Feliratkozás blogértesítőre

Ha mindennap szeretnél értesülni a legfrissebb bejegyzésekről, akkor iratkozz fel a blogértesítőre.

Feliratkozom

Hozzászólások

Ezeket a cikkeket olvastad már?