Hát lehet nem szeretni ezt az embert?

Dorogi László

Kimi Raikkönen egy vérbeli finn. Szeret száguldozni és nem veti meg a földi örömöket sem. De mi értelme is lenne az életnek, ha csak otthon ülnénk a szoba négy sarkát bámulva?

Fotó: Sky Sports

A Jégemberről mindenki tudja, hogy kimért, szófukar személyiség, legalábbis legtöbbször így mutatkozik a nyilvánosság előtt. Eddig nem sűrűn láttuk, hogy úgy igazán elengedné magát, mosolyogni is csak szökő évente szokott, de a Nemzetközi Automobil Szövetség éves díjátadó gáláján sikerült kirúgnia a hámból Oroszországban. Nagyon is.

A Ferraritól búcsúzó pilóta lehúzott egy, két, három meg még ki tudja hány felest, most meg azzal van tele a sajtó, hogy bevodkázott. Na és ha mást ivott, akkor mi van? Semmi. A pia egyébként nagyon jót tett Kiminek, hiszen talán életében nem beszélgetett ennyit ilyen jó kedélyűen most már csak egykori csapattársával, Sebastian Vettellel, pedig köztudottan jó viszonyt ápolnak. Nem barátit, csak amolyan kollegiális jellegűt. Raikkönennénak azért szökött néhány ránc a homlokára férje ittassága miatt, de hát bárkivel előfordul az ilyesmi. Na jó, az kicsit kellemetlen, hogy mindezt kamerák előtt sikerült összehoznia, de bárkivel előfordul az ilyesmi. Jó buli volt, na.

Címkék: Kimi Raikkönen
https://forma-1.blogstar.hu/./pages/forma-1/contents/blog/66006/pics/lead_800x600.jpg
Kimi Raikkönen
 
Feliratkozás blogértesítőre

Ha mindennap szeretnél értesülni a legfrissebb bejegyzésekről, akkor iratkozz fel a blogértesítőre.

Feliratkozom

Hozzászólások

Ezeket a cikkeket olvastad már?