Raikkönen egy igazi őrült és mi éppen ezért imádjuk

Dorogi László

A Ferrari finn pilótája a sebesség szerelmese, él-hal a száguldozásért és a verseny nyújtotta adrenalinlöketért. Bármivel képes harcba szállni a győzelemért. Tényleg bármivel.

Fotó: Twitter

Kimi Raikkönen mára a Forma-1 rangidőseként rója a köröket a száguldó cirkuszban, de igazán felnőni vélhetően sosem fog és ez így van jól. Kimi egy hidegvérű agyalágyult, aki mindig benne van a mókában és imád száguldozni, legyen szó Forma-1-es autóról, rali autóról, bobról, sílécről, vagy akármiről, amivel fel lehet szántani az ideiglenesen kijelölt versenytávot.

A finn fenegyerek nem is oly régen bebizonyította, hogy a fűnyíró traktorból is képes kihozni a benne lakozó az állatot, ezúttal pedig egy újabb különleges versenygépet tesztelt: egy légpárnás hajónak taposott oda.

A fűnyírószörny nyergébenA légpárnás hajó hátán


A hírek szerint vészesen közeleg Raikkönen Forma-1-es búcsúja, de a felvételeket látva nem kell izgulnunk, meg fogja találni a módot a száguldozás folytatására. Azt azért például nagyon megnéznénk, ahogy egy felspécizett talicskával rongyol le egy lejtőn, miközben arcára kiül a babaarcú gyilkos mosolya. És ahogy Kimit ismerjük, simán benne van a pakliban, hogy ezt is kipróbálja.

https://forma-1.blogstar.hu/./pages/forma-1/contents/blog/55507/pics/lead_800x600.jpg
 
Feliratkozás blogértesítőre

Ha mindennap szeretnél értesülni a legfrissebb bejegyzésekről, akkor iratkozz fel a blogértesítőre.

Feliratkozom

Hozzászólások

Ezeket a cikkeket olvastad már?