Forma-1: új logó, de minek?

Ragnar Volarus

Sajnos az Abu Dhabi Nagydíj vasárnapjának legérdekesebb pillanata kétségkívül az volt, amikor a pódiumceremónia végén bemutatták a Formula-1 új logóját. Eleve sokan nem értették miért kell megváltoztatni a régit, de az új tulajdonos, a Liberty Media biztosan jól tudja, mit miért csinál. Az új embléma azonban alaposan megosztotta a szurkolókat, és a versenyzőket is. 

Természetesen az új arculat, amelyet Sean Bratches hosszan magyarázott a prezentációt követően, a verseny utáni sajtótájékoztatón is téma volt, és az egyik helyszínen tartózkodó újságíró ki is kérte Valtteri Bottas, Lewis Hamilton és Sebastian Vettel véleményét, akik egyáltalán nincsenek elájulva az új logótól, és sajnálják a cserét. 

„Én szerettem a régit. Az újat csak egy pillanatra láttam” – mondta Bottas, mire Vettel rávágta: „Mondd csak ki, hogy nem tetszik az új!”. A Mercedes finnje valóban nem értette a csere szükségességét: „Mi volt a gond a régivel? Nem tudom, szerintem az elég jó” – fogalmazott a futamgyőztes, és a ferraris német is inkább a korábbit favorizálta.

A négyszeres világbajnok is kifejtette a saját álláspontját: „Úgy vélem, az eddigi egy ikonikus logó volt. Csak képzeljük el, mi lenne, ha a Ferrari vagy a Mercedes változtatná meg a sajátját. Nem hiszem, hogy az új annyira ikonikussá válna, de talán majd megszokjuk.”

Íme egy galéria, hogyan fest majd az új arculattal jövőre a Forma-1.

Címkék: Forma 1
https://forma-1.blogstar.hu/./pages/forma-1/contents/blog/45340/pics/lead_800x600.png
Forma 1
 
Feliratkozás blogértesítőre

Ha mindennap szeretnél értesülni a legfrissebb bejegyzésekről, akkor iratkozz fel a blogértesítőre.

Feliratkozom

Hozzászólások

Ezeket a cikkeket olvastad már?